Biblioteket i Solna är stängt – Popup-biblioteket är öppet!

Den 19 augusti slog portarna upp för Solnas popup-bibliotek (i Hus 75). Popup-biblioteket kommer ha begränsade öppettider och erbjuder inte meröppet. Läs mer om renoveringen och det tillfälliga popup-biblioteket

Chatt & kontakt 08-524 84 000 ub@ki.se

Chatten är stängd.

Dagens öppettider - onsdag

Solna popup-bibliotek: 08.30 – 10.00 & 11.30 – 13.00

(Meröppet för KI-anslutna: Stängt)

Flemingsberg: 08.30 – 17.00

(Meröppet för KI-anslutna: 07.00 – 22.00)

Samtliga öppettider

På gång

För ett år sedan så bestämde KIB sig för att införa vegetariskt som norm på arbetsplatsen. Tanken med normförskjutningen är huvudsakligen att minska de faktiska koldioxidutsläpp animalisk kost ofta innebär.
Affinity Trinity, som KI erbjuder till studenter, kan i relativt stor utsträckning ersätta Adobes CC-svit och möta de allra flesta av dina grafiska behov.
Relevanta myndigheter ges ansvar för kontinuerlig uppföljning och analys av nationella publiceringskostnader.
Kurskatalogen för doktorander är öppen.

Upptäck biblioteket

Söka & värdera

Under Söka & värdera får du tips på hur du kan komma gång med din sökning, hur du kan använda medicinska sökord för bättre träffar och stöd i hur du analyserar innehållet. Vill du har mer hjälp kan du komma till oss på biblioteket.

Skriva & referera

Språkverkstaden ger råd om språk, stil och struktur i akademiska texter. Med hjälp av våra bibliotekarier får du lära dig att referera enligt APA eller Vancouver och söka vetenskaplig information. Boka handledning, besök drop-in eller använd våra webbresurser.

Henrik Schmidt hjälper doktorand
Publicera & analysera

Håller du på att publicera din avhandling? Har du frågor kring bibliometri och verifiering? Funderar du på var din artikel ska publiceras? Varför open access?

På biblioteket

Under rubriken På biblioteket hittar du information om vilka studieplatser som finns på biblioteket och vad som gäller för bokning av grupprum. Här hittar du också information om det trådlösa nätverket, IT för studenter och KIB:s låneregler.