Hoppa till huvudinnehåll

Låna & besöka

Här hittar du information om bibliotekets lokaler, hur man besöker oss och hur man lånar. Du hittar även information om hur det funkar för dig som är ny student, distansstudent eller har läs- och skrivsvårigheter.

Låna & lämna
Låna & lämna
Student vid utlåningsautomat.

Låna & lämna

KIB är ett offentligt bibliotek, öppet för alla. På denna sida hittar du all information om hur man lånar, lämnar och reserverar böcker hos oss. Här hittar du även låneregler och annat viktigt som du som användare behöver känna till.

Studieplatser & lokaler

Studieplatser & lokaler

På biblioteket finns många olika studieplatser och öppna ytor för grupparbete och enskilt arbete, men även många salar och rum som har särskilda användningsområden. 

Ny student på biblioteket

Ny student på biblioteket

Vad roligt att du ska börja studera på KI! Biblioteket finns här som stöd för dig som är ny student. Här finns mer information om hur du bäst kan använda biblioteket under din studier.

Distansstudent

Distansstudent

Många studenter vid KI pluggar på distans, antingen på heltid eller deltid. Här har vi samlat information om biblioteket för dig som är distansstudent. 

Läs- & skrivsvårigheter

Läs- & skrivsvårigheter

Om du har någon form av läs- och skrivsvårighet kan biblioteket hjälpa dig. Vi erbjuder extra service, smarta digitala verktyg och utökade handledningstillfällen.

Kontakt & öppettider
Kontakt & öppettider
Student som besöker infodisken i Solna.

Kontakt & öppettider

Här hittar du mer information om bibliotekets öppettider och hur det fungerar med meröppet. Här hittar du också alla våra kontaktuppgifter.

Öppettider Solna & Flemingsberg

mån (20/6) - tis (21/6): Stängt
ons (22/6) - tor (23/6): 10:00-14:00
fre (24/6) - sön (26/6): Stängt

Meröppet Solna & Flemingsberg

mån - sön: 7:00-22:00

Boka rum och lokaler

Boka grupprum

Boka grupprum

Boka resursrum

Boka resursrum

Boka Torget

Boka Torget