Boka Torget

Torget är en publik yta på biblioteket som passar bra för olika former av evenemang. Torget kan bokas kostnadsfritt av KI-anslutna. De evenemang som ges ska vara öppna för alla, kostnadsfria och icke-kommersiella. Dessutom ska de ha en koppling till KI:s verksamhet.

Föreläsning från Torget i Flemingsberg.

Så bokar du

Torgen bokar du via vårt bokningsformulär. Kontakta oss gärna om du har några frågor kring bokning av torgen. 

Student som besöker infodisken i Solna.

Kontakta biblioteket

Du är välkommen att kontakta oss via telefon, e-post och chatt.

Öppettider telefon & chatt

mån - fre: 9:00-16:00
lör - sön: Stängt
Avvikande öppettider nästa vecka

Utrustning

Den utrustning som finns är projektor, dator, högtalare, headset, mikrofon och filmduk. Torget i Solna har cirka 70 stolar, Torget i Flemingsberg har cirka 40 stolar. Det går bra att du möblerar om vid behov, men i så fall måste du återställa Torget när du är klar.

Inför ditt evenemang

Observera att det är du som bokar Torget som ansvarar för att möblering ser ut som du vill ha den och att tekniken fungerar så att den passar dig och din presentation. Kom alltså minst en halvtimme före ditt evenemang startar för att kontrollera lokalen. Stolarna är ibland staplade vid sidan om och du måste själv se till att möblera. Se till att du också har tid efter ditt evenemang för att återställa Torget så att det ut som det var före ditt evenemang. 

Följ KI:s Guide för hållbara evenemang om du köper in förtäring eller annan kringutrustning till ditt evenemang.

Support

Du förväntas klara dig själv när du anordnar ett evenemang på Torget. När du kommer till biblioteket får du låna nyckeln till teknikskåpet av bibliotekets personalen. Vid teknikskåpet finns utförliga instruktioner om hur tekniken fungerar. Bibliotekets personal kan ge kortare tekniksupport under bibliotekets öppettider, men vill du ha en längre genomgång av hur tekniken fungerar vill vi att du bokar tid med vår IT-support. 

Bild på en dator och händer som pekar på skärmen.

Student-IT

Till Student-IT vänder du dig om du är student och har IT-relaterade frågor.

Telefon & e-post

mån - fre: 8:00-16:00
lör - sön: Stängt
Avvikande öppettider nästa vecka
Senast uppdaterad: 2021-11-24