Vidarebefordra e-post & läsa e-post i mobilen

Student-e-posten får du tillgång till genom att logga in med ditt studentkonto.

Vidarebefordra e-post

Gör så här:

• Logga in via stud.ki.se. Observera att ditt användarnamn är din student-e-postadress (förnamn.efternamn@stud.ki.se). Lösenordet är samma som när du loggar in till övriga e-tjänster på KI (t ex Canvas).
  • Klicka på kugghjulet i högra hörnet och sedan Visa alla Outlook-inställningar längst ner på sidan.
Skärmdump från vidarebeforda e-post.
  • Välj sen Vidarebefordrar under E-post. Bocka i rutan Aktivera vidarebefordran, skriv in e-postadressen mejlen ska vidaresändas till, bocka i rutan Spara en kopia av vidarebefodrade meddelanden och Spara.
Skärmdump från vidarebefordra e-post

Läsa e-post i mobilen

Du använder följande inställningar för att läsa e-posten i mobilen (surfplatta, eller annan klient).

• Användarnamn: din student-e-postadress, alltså förnamn.efternamn@stud.ki.se.
  • Lösenordet ska vara samma som du har till övriga e-tjänster på KI, till exempel Canvas.

För att läsa student-e-posten i mobilen ska du ladda ner och använda Outlooks egna app:

Bild på en dator och händer som pekar på skärmen.

Student-IT

Till Student-IT vänder du dig om du är student och har IT-relaterade frågor.

Telefon & e-post

mån - fre: 8:00-16:00