Lär dig via demonstrationsfilmer i terapi, från APAs PsycTherapy till SAGE Video: Counseling and Psychotherapy

Publicerad: 2023-01-01

Gillar du att lära dig via film? 

Genom APA's PsycTherapy och SAGE Video: Counseling and Psychotherapy, ta del av hundratals demonstrationsfilmer och strömmande föreläsningar i ämnet. 

Två olika händer som gestikulerar, samt två kvinnor som pratar med varandra

PsycTherapy är skapad av APA (American Psychological Association). Här erbjuds hundratals filmer I vilka ledande experter håller i oskriptade psykoterapisessioner, spontant demonstrerar olika tekniker, och diskuterar diverse ämnen med deltagarna. Resursen är till för psykologer, terapeuter, kliniker, lärare, studenter och praktikanter. Den uppdateras kontinuerligt och är sökbar via ämne, terapeut, teknik och titel.  

SAGE Video: Counseling and Psychotherapy erbjuder föreläsningar om olika ämnen relaterade till psykoterapeutisk rådgivning och terapi, levererade av experter runtom i världen. Man kan även observera fallstudier. Resursen är sökbar via ämne. 

PsycTherapy

APA PsycTherapy innehåller strömmande video med demonstrationsfilmer inom psykoterapi, som stöd för klinisk träning och utbildning. Produceras av American Psychological Association.

SAGE Video - Counseling & Psychotherapy

Videofilmer i psykoterapi för klinisk träning och utbildning.

Hade du nytta av informationen på denna sida?

Om du vill att vi ska kontakta dig angående din feedback, var god ange dina kontaktuppgifter i formuläret nedan

Jag godkänner att mina (frivilligt lämnade) personuppgifter (namn, e-post) lagras i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Uppgifterna används endast till att återkoppla till den som använder formuläret.