Jultider på biblioteket

Publicerad: 2022-11-28

Nu är det snart jul igen och det betyder bland annat ändrade öppettider på KIB. 

Julgranskula med god jul i text.

Öppettider under jul- och nyårshelgen 2023-24

Från och med den 25 december till och med den 7 januari är det endast meröppet på biblioteket. Det betyder att det krävs ett KI-kort för att komma in och låna böcker. För dig som inte har KI-kort är biblioteket stängt under den här perioden. 

Vi finns tillgängliga på chatt, telefon och mejl som vanligt fram till 22 december. Från 25 december gäller ändrade öppettider. 

Handledningen i zoom är stängd i mellandagarna men är öppen för frågor 2 till 4 januari. 

På öppettidersidan hittar du alla detaljer kring bibliotekets öppettider under jul- och nyår.

Från och med den 8 januari har vi ordinarie öppettider igen.

Jullån

Över julen är det förlängda lånetider på våra böcker. Böcker som lånas från den 18 december behöver inte återlämnas förrän 10 januari (gäller både kursböcker och fackböcker). Vill du veta vad som gäller för just dina lån logga in på mina lån och kika. 

Om du vill återlämna böcker när biblioteket är stängt så är våra bokinkast öppna dygnet runt och det spelar ingen roll om du lämnar böckerna i Solna eller Flemingsberg. 

Inköpsförslag

Under perioden 18 december till 10 januari görs inga inköp. Inköpsförslag som inkommer under denna period hanteras efter den 10 januari. 
 

Till sist vill vi på KIB passa på att önska er alla en riktig god jul och ett gott nytt år! 

Hade du nytta av informationen på denna sida?

Om du vill att vi ska kontakta dig angående din feedback, var god ange dina kontaktuppgifter i formuläret nedan

Jag godkänner att mina (frivilligt lämnade) personuppgifter (namn, e-post) lagras i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Uppgifterna används endast till att återkoppla till den som använder formuläret.