Sommarrutiner på biblioteket

Nu är det sommartider på biblioteket. Under sommaren har vi längre lån på böckerna. På grund av rådande omständigheter kommer biblioteket att vara fortsatt begränsat tillgängligt.

Sommarlån på böcker

Böcker som lånas från och med den 29 maj får du ha till och med den 17 augusti. Det gäller både kursböcker (7-dagarslån och daglån) och 21-dagarslån. 

Kom ihåg att du alltid kan kolla dina aktuella återlämningsdatum på Mina sidor i reSEARCH

Sommartider på biblioteket

Från 22 juni gäller sommartider. Se öppettider för mer detaljerad information.

I sommar är popup-biblioteket i Solna stängt 19 juni – 16 augusti. Det är inte möjligt att reservera böcker för upphämtning i Solna från den 17 juni. Behöver du en bok i Flemingsberg kan du som är student med KI-kort hämta boken direkt från hyllan under meröppettiderna. Du som student på KI kan beställa böcker från Solna till Flemingsberg under sommaren. 

Några av KIB:s supportfunktioner har lite ändrade öppettider under sommaren.

Bokad handledning är begränsad under sommaren. Under perioden 19 juni – 9 augusti kan du höra av dig via mejl för att komma överens om en tid. Ingen drop-in. Enklare hjälp kan du alltid få över telefon, mejl och chatt. 

Även i språkverkstaden är det sommartider. Den 15 juni – 1 september kommer vi därför att erbjuda handledning i begränsad omfattning. Du hittar som vanligt de bokningsbara tiderna i bokningskalendern.

Trevlig sommar önskar vi på KIB!