Dags att verifiera

Våren är här och det är lika med verifieringstider. Det innebär att alla forskare affilierade till KI och/eller SLL ombeds att logga in i den gemensamma bibliometridatabasen senast måndag den 20 maj.

Logga in i Bibliometric Verification Toolkit

Verifieringen består av två steg:

1. Bekräfta publikationer – alltså leta upp de artiklar i bibliometridatabasen där du är medförfattare och tala om för systemet att du har skrivit dem. För de flesta, som verifierat sina publikationer tidigare, behöver man bara lägga till de artiklar som publicerats under det senaste året.
  2. Adressera publikationer – det vill säga lägga till information om vilken organisation du var affilierad till när publikationen skrevs.

Verifieringen ska vara klar senast måndag den 20 maj 2019 för att ingå som en del i aktivitetsfördelningen för 2020. Tidpunkten är samordnad mellan Karolinska Institutet och Stockholms läns landsting.

Några frågor återkommer titt som tätt – här följer topp-tre:

1. Varför hittar jag inte alla mina publikationer?
  2. Det står fel institution/kliniknamn under My profile!
  3. Vissa av mina publikationer i listan är inte skrivna vid KI/SLL, ska jag verifiera dessa också?

Behöver du hjälp? Kontakta oss!

Telefon & chatt mån-fre 9-16