This page in English
Popup-biblioteket i Solna är nu stängt. Den 23 november smygöppnade det nya biblioteket.
Nu står julen för dörren på biblioteket. Då ändras både lånetiderna på böcker och öppettiderna till biblioteket.
Tycker du också att det kan vara svårt att återge information med dina egna ord när du refererar? Här får du några tips om hur du kan gå tillväga.
Under drygt ett år har biblioteket i Solna varit stängt för renovering, men nu har vi smygöppnat vårt nyrenoverade bibliotek på Berzelius väg 7 B.
Sedan september 2020 är vegetarisk mat standard för all mat som beställs av KIB och betalas av KI. Dessutom inför vi fler aktiviteter och riktlinjer för en hållbar verksamhet.
När du använder material från andra källor ska du ju alltid sätta en tydlig referens, men du ska också omformulera informationen, använda dina egna ord. Varför är det så – varför inte bara skriva av, ord för ord? Det finns flera viktiga anledningar.
Årets mest spektakulära vecka går snart av stapeln! Nämligen den Internationella Open Access-veckan med start den 19:e oktober. Då lyfter vi på KIB fram open access lite extra.
Från och med januari 2020 uppdaterar biblioteket inte längre SveMed+ med nytt material.
En modern plattform med ett intiutivt gränssnitt och bättre sökfunktioner för dig intresserad av biologisk, kemisk och farmakologisk data.

Pages