Boka Torget

Torget är en publik yta på biblioteket som passar bra för olika former av evenemang. Torget kan bokas kostnadsfritt av KI-anslutna under bibliotekets öppettider. De evenemang som ges ska vara öppna för alla, kostnadsfria och icke-kommersiella. Dessutom ska de ha en koppling till KI:s verksamhet.

Torgen finns både på biblioteket i Solna och i Flemingsberg, men under höstterminen 2019 och vårterminen 2020 kan du enbart boka Torget i Flemingsberg på grund av renovering i Solna.

Så bokar du

För att boka kontaktar du biblioteket, antingen via telefon, e-post eller genom att prata med personalen i biblioteket. För att avboka gör du på samma sätt.

Telefon & chatt mån-fre 9-16.
08-524 84 000

Skicka gärna affischer och övrig information om evenemanget till webb@kib.ki.se

Utrustning

Den utrustning som finns är projektor, dator, högtalare, headset, mikrofon och filmduk. Torget i Solna har cirka 70 stolar, Torget i Flemingsberg har cirka 40 stolar. Det går bra att du möblerar om vid behov, men i så fall måste du återställa Torget när du är klar.

Inför ditt evenemang

Observera att det är du som bokar Torget som ansvarar för att möblering ser ut som du vill ha den och att tekniken fungerar så att den passar dig och din presentation. Kom alltså minst en halvtimme före ditt evenemang startar för att kontrollera lokalen. Stolarna är ibland staplade vid sidan om och du måste själv se till att möblera. Se till att du också har tid efter ditt evenemang för att återställa Torget så att det ut som det var före ditt evenemang. 

Om du bjuder på förtäring så rekommenderar vi att du handlar så miljövänligt som möjligt, samt utesluter engångsplast.

Support

Du förväntas klara dig själv när du anordnar ett evenemang på Torget. När du kommer till biblioteket får du låna nyckeln till teknikskåpet av bibliotekets personalen. Vid teknikskåpet finns utförliga instruktioner om hur tekniken fungerar. Bibliotekets personal kan ge kortare tekniksupport under bibliotekets öppettider, men vill du ha en längre genomgång av hur tekniken fungerar vill vi att du bokar tid med vår IT-support. 

Mån-fre 8-16 (telefontider)
08-524 82 222

Om ditt evenemang slutar efter kl 17.00

Alla evenemang behöver starta under bibliotekets ordinarie öppettid. Om ditt evenemang slutar efter kl 17.00, ansvarar du som arrangör för att alla personer lämnar lokalerna. I Flemingsberg går alla ut via dörren vid entrén. Du måste själv låsa teknikskåpet med den nyckel du har fått låna, och sedan lämna nyckeln i bibliotekets bokinkast som finns utanför byggnadens entré (Alfred Nobels allé 8).

Senast uppdaterad: 
2019-08-16