Jobba hos oss

Karolinska Institutet Universitetsbiblioteket (KIB) är Nordens största medicinska bibliotek. Här annonserar vi lediga tjänster!

Foto: Ulf Sirborn

Universitetsbiblioteket servar i första hand KI:s cirka 10 000 studenter, doktorander och forskare, men är också ett allmänt offentligt bibliotek. KIB består av ett bibliotek med två enheter, i Solna och i Flemingsberg, med totalt cirka 100 anställda och en årlig omsättning på cirka 150 mkr.

Lediga tjänster

Chef till avdelningen för infrastruktur för vetenskaplig information

Vill du vara med och arbeta för en framtid där beständig och öppen tillgång till information främjar utvecklingen av hållbar, jämlik och banbrytande kunskap? Välkommen att söka tjänsten som chef på avdelningen för infrastruktur för vetenskaplig information vid Karolinska Institutets universitetsbibliotek, KIB. Sista ansökningsdag 16 maj 2021.

Läs mer och ansök här.

Bibliotekarie med fokus på användarstöd (vikariat)

Vi söker en medarbetare för ett vikariat under tiden en av våra kollegor är föräldraledig. Vi söker dig som motiveras av mötet med användarna och som vill jobba nära studenter och forskare i användarstödet på Karolinska Institutets Universitetsbibliotek. Vi välkomnar särskilt nyutexaminerade bibliotekarier. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp med kunniga och stöttande kollegor som introducerar dig i arbetet. 

Ansökningstiden har gått ut, urval pågår

Senast uppdaterad: 
2021-05-12