Boka handledning

Språkverkstaden

För studenter (grundnivå och avancerad nivå).

Boka tid hos våra skrivpedagoger för personlig hjälp. Du kan boka handledning både på campus och distans. Vi erbjuder stöd på svenska och engelska.

Boka tid

Informationssökning

För studenter och doktorander.

Vill du ha hjälp med informationssökning hänvisar vi dig i första hand till vår drop-in-handledning. Drop-in-handledningen är öppen måndag - fredag kl. 10-15 både i Solna och Flemingsberg. Det finns också möjlighet att boka en timmes handledning i informationssökning med en bibliotekarie. Vi handleder dig i att ta fram bra sökord, välja lämpliga databaser för ett visst ämne, avgränsa din sökning och att navigera bland träffarna. 

Under sommaren, från 24 juni till och med 18 augusti, är det inte möjligt att boka tid via formuläret. Men ring, eller maila, oss gärna så kan vi säkert hitta en tid för handledning. 

Boka tid

Sökuppdrag

För forskare.

Kontakta sökargruppen om du vill beställa en litteratursökning, till exempel för en systematisk översikt.

Till formuläret

Forskarstöd

För doktorander och forskare.

På KIB kan du som är forskare eller doktorand få stöd i frågor kring olika aspekter av den vetenskapliga publiceringsprocessen. Vi kan hjälpa dig med litteratursökning, bioinformatik, referenshantering, val av tidskrift, publikationslistor, indikatorer och annat.

Fyll i formuläret med dina kontaktuppgifter samt en beskrivning av vad du vill ha hjälp med, så hör vi av oss för att boka in en tid. Vi kan komma till dig, du komma till KIB eller så hittar vi en distans-lösning. 

Till formuläret

IKT-pedagogerna

För lärare.

Välkommen att kontakta oss i frågor som på ett eller annat sätt rör nätbaserad undervisning.

Till formuläret

Senast uppdaterad: 
2019-05-02